Privatflytning

Privatflytning er en tillidssag.
Det er trods alt dine kæreste ejendel vi skal håndtere, så de kommer uskadt fra A til B

Få hjælp til din flytning

Hos Kronjyllands Flytteservice er vi specialister i at flytte og vi hjælper dig gerne med din privatflytning.

Når du lader os stå for din privatflytning, får du professionelle folk på opgaven. Det betyder, at vi har helt styr på, hvordan dine ting bliver flyttet bedst muligt, uden der sker noget undervejs. Tillid og tryghed er virkelig vigtigt for os og vi vil derfor garantere, at dine ting er i trygge hænde, når vi flytter for dig.

Vi passer på dine ejendele

Der kan være mange forskellige ting, der skal flyttes i forbindelse med en privatflytning. Det kan være alt fra det fine gamle porcelæn til den store hjørnesofa.

Har du brug for nedpakning af dine ejendele, er det selvfølgelig en service vi sagtens kan hjælpe med. Vi sørger for, at alle dine ting bliver pakket forsvarligt ned i flyttekasser vi selv har med. På den måde slipper du for, at tænke nærmere over din flytning og du er sikker på, at der ikke sker noget med dine ejendele under flytningen.

Hvad koster en privatflytning?

Prisen for en privatflytning kan være forskellig fra flytning til flytning. Det afhænger selvfølgelig af mange faktorer såsom bl.a. hvor meget du skal have flyttet, hvor langt du skal flytte og om du selv vælger at står for nedpakning eller det er noget vi skal tage hånd om. Vi kan dog tilbyde skarpe priser på lige præcis din flytning.

Hvad kan der tilkøbes til min flytning?

Ned/udpakning

Har du brug for hjælp til nedpakning af dit hjem, et dødsbo eller din kære mors flytning fra barndomshjemmet til ældrecentret, så hjælper vi gerne. Ligeledes hjælper vi også med udpakning, hvis dette ønskes.
Læs mere om Ned / udpakning

Affaldsservice

Har du et gammelt kælder eller loftrum som skal ryddes, møbler du ikke ønsker skal med til din nye adresse, så sørger vi for bortskaffelsen af dette. Vi tilbyder det som en enkelt service eller som et led i en flytteopgave.
Læs mere om Affaldsservice

Rengøring

En flytterengøring indebære at vi sørger for, at dit hjem bliver rengjort og klart til f.eks. fraflytnings syn.
Læs mere om Rengøring

Flytningen forgå således

Du pakker selv flyttekasserne (se evt. under “GODE RÅD” for hvordan du bedst pakker dit inventar) og gør alt klar til flytning.

Minimum 2 flyttemænd læsser dit indbo ud i flyttebilen.

Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttemændene møblerne ind og sætter dem på plads efter din anvisning.