★★★★★

Stjerner på Trustpilot & Google

Ekspresflytning

Trygt forsikret

Vi er forsikret gennem Codan Forsikring for 2 millioner kroner pr. læs, og 50.000 kroner pr. genstand.

Skræddersyet flytning

Din tilfredshed er vores højeste prioritet.
Vi skræddersyer din flytning præcist efter dine ønsker.

Konkurrencedygtige priser

Vi kan tilbyde skarpe priser på lige præcis din flytning & vi hjælper tilmed med fuld nedpakning og rengøring.

Ekspresflytning

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder ekspresflytning.
En service der sikrer, at vi rykker ud til din flytning inden for en kort tidsramme. Typisk kan du forvente, at vi er på stedet inden for 1-2 timer efter din henvendelse.
 
Vores ekspresflytningsservice er designet til at imødekomme behov hos kunder, der har brug for en hurtig og effektiv flytning. Vi forstår, at der kan opstå situationer, hvor tiden er afgørende, og vi er klar til at imødekomme disse behov.
 
Det er vigtigt at bemærke, at vores ekspresflytningsservice indebærer en ekstra omkostning. Denne ekstra omkostning afspejler den prioriterede service og den hurtige respons, som vores team leverer. Ved at vælge vores ekspresflytningsservice kan du være sikker på, at din flytning bliver håndteret hurtigt og effektivt.

Få et tilbud

Vi samler på glade kunder

Case for ekspresflytning

Vi har stor erfaring med ekspresflytninger, særligt for vores erhvervskunder.
 
En af vores bemærkelsesværdige ekspresflytningssager, involverede en kunde, der kontaktede Kronjyllandsflytteservice en fredag formiddag. Kunden havde et presserende behov for at få flyttet en kranmaskine fra Danmark til Bulgarien og ønskede, at maskinen skulle være fremme inden kl. 12, næste dag.
Vi tog udfordringen op, og mobiliserede vores team og ressourcer for at sikre, at flytningen blev udført så hurtigt som muligt. Vi arbejdede effektivt, og koordinerede alle nødvendige logistikdetaljer for at sikre en problemfri transport.
 
Vores dedikerede team arbejdede hele natten, for at sikre, at maskinen blev leveret til Bulgarien i tide. Vi var glade for at kunne overraske vores kunde ved at levere maskinen allerede kl. 7 næste morgen, - hele 5 timer hurtigere end anmodet.
 
Denne ekspresflytningssag er et eksempel på vores evne til at imødekomme kundernes presserende behov, og levere en hurtig og effektiv flytning. Vi er stolte af vores evne til at reagere hurtigt og sikre, at vores kunder får den bedst mulige service.

Bliv ringet op

Eller udfyld vores mere detaljerede formular her – så kan vi give en mere nøjagtig pris.