PRIVATFLYTNING

Spar penge og tid med os på holdet

Få hjælp til din flytning

Hos Kronjyllands Flytteservice er vi specialister i at flytte, og vi hjælper dig gerne med din privatflytning.

Når du lader os stå for din privatflytning, får du professionelle folk på opgaven. Det betyder, at vi har helt styr på, hvordan dine ting bliver flyttet bedst muligt, uden der sker noget undervejs. Tillid og tryghed er virkelig vigtig for os, og vi vil derfor garantere, at dine ting er i trygge hænder, når vi flytter for dig.

Vi passer på dine ejendele

Din personlige ejendele er ofte uvurderlige, og vi flytter derfor selvfølgelig dine ting med den allerhøjeste varsomhed. Vi har mange års erfaring i at flytte alt fra tunge møbler til skrøbelige kunstværker, så du kan være helt rolig med at overlade din flytning til os.

Hvad koster en privatflytning?

Prisen for en privatflytning kan være forskellig fra flytning til flytning. Det afhænger selvfølgelig af mange faktorer såsom bl.a., hvor meget du skal have flyttet, hvor langt du skal flytte, og om du selv vælger at står for nedpakning. Vi kan dog tilbyde skarpe priser på lige præcis din flytning, så kontakt os med det samme og få et tilbud.

Hvad kan der tilkøbes til min flytning?

Ned/udpakning

Har du brug for hjælp til nedpakning af dit hjem, et dødsbo eller din kære mors flytning fra barndomshjemmet til ældrecentret? Så hjælper vi gerne. Ligeledes hjælper vi også med udpakning, hvis dette ønskes.

Affaldsservice

Har du en gammel kælder eller et loftrum, som skal ryddes – eææer møbler du ikke ønsker skal med til din nye adresse?

Så sørger vi for bortskaffelsen af dette. Vi tilbyder det som en enkelt service eller som et led i en flytteopgave.

Flytterengøring

Har du brug for hjælp til at rengøre boligen, du flytter fra?
Så tag fat i os. Vi sørger for, at boligen står ren og pæn og er klar til den næste indflytter.

Sådan foregår din flytning

Du pakker selv flyttekasserne og gør alt klar til flytning, medmindre du har brug for hjælp til nedpakning – så kan vi også hjælpe dig med det.

På flyttedagen står vi klar med minimum 2 flyttemænd, der læsser dit indbo ud i flyttebilen.

Ved ankomst til den nye bolig bærer flyttemændene møblerne ind og sætter dem på plads efter din anvisning.

Hvad siger kunderne om os?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot-profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.

Behageligt og ordentlig flytning af special-emne

Kristian og Anders fik hurtigt og effektivt flyttet vores store spisebord fra 1. salen. De ringede, da de vidste de blev en halv time forsinket (stort plus at de orienterer), var behagelige, ordentlige og ryddede pænt op efter sig selv.

Alt til pft. aftalt pris. Ville bruge dem igen en anden gang.

Kristian Haukedal Neergaard

Tip top flytning

Tip top flytning! Kristian, Mads og Lasse klarede flytteopgaven perfekt - også klaveret kom med i fin stil. 😊

Der var godt humør og energi og stor omhyggelighed med flytningen. De får de bedste anbefalinger herfra!

Annette Holm

Verdens bedste flyttefirma

Vi havde en super nem og ukompliceret flytning d 9 november 2023. Inden flyttedagen udfyldte vi et nemt og overskueligt skema på hjemmesiden og fik herefter et tilbud til en rigtig god pris. På selve dagen mødte Lasse og Kristian op på aftalt tidspunkt med godt humør og meget højt arbejdstempo og VUPTI! Så var vi flyttet😊 Hvis vi skal flytte igen så ved vi godt, hvem vi ringer til.

Jesper Poulsen

Super service

Vi siger mange tak til Christian og Mads B. For en super service, de mødte til aftalt tid og udførte opgaven til vores fulde tilfredshed. Mvh. Heine

Heine Commerou

Kan varmt anbefale…

Kan varmt anbefale Kronjyllandsflytteservice. De tre unge mænd der flyttede for os gjorde det super godt.

Per Sørensen

Vi havde Kronjyllands flytteservice til…

Vi havde Kronjyllands flytteservice til at hjælpe med at få flyttet vores ting. Vi havde en super god oplevelse. Professionelt og ordentligt, god dialog gennem hele forløbet. Tak til Jonas, Kristian og Mads B for en god oplevelse.

Christian H

Super godt flyttefirmaer.

Har brugt firma tidlige og igen her 22/11 2023. De er super effektive. Både Lasse og Christian K. er meget behagelige samt påpasselige. Overholder aftalt til. De er meget omhyggelige med både flytning og placering af bohave.

Vi kan kun give dem de allerbedste anbefalinger fra os. Ring trykt til firmaet, hvis du skal flytte..

Flemming Nielsen

Hurtig svar på en pris på flytning

Hurtig svar på en pris på flytning, prisen var yderst rimelig. Lånte flyttekasser de blev leveret til tiden som aftalt, chaufføren MADS ringede og sagde han var der om 10 min.

29/11 skulle have flyttet alt mit indbo og har mange møbler også af den tunge slags, blev ringet op de lige var 15 min forsinket, super god service, Mads & han kollega kom 2 dejlige unge fyr med smil og godt humør arhhh de møbler de er da ikke tunge.

Fantastisk positiv service og oplevelse og kan KUN anbefale firmaet.

Søren Brøndsted

Det var den billigste løsning på jeg…

Det var den billigste løsning på jeg skulle flytte til en 5 sal.lille elevator de to meget sympatiske unge gutter sagde frisk vi siger 2500 kroner og jeg fik topbetjent det var bare at sidde og nyde at de var så hurtige og særdeles høflige og oveni gratis samlede de lige min sofa kvit og frit var der til tiden alt i alt perfekt flytning.

Michael

Største anbefaling herfra

TUSIND tak til Kristian og Anders som gjorde et fantastisk stykke arbejde! De flyttede mig fra en stue etage til 2. sal og måtte slæbe mine mange mange bøger og palle sofa - hvilket de gjorde med godt humør. Det var Anders' første flytning og han klarede det suverænt!

Kronjylland Flytteservice får min største anbefaling!

Malene Sørensen

Skriv til os

Udfyld formularen hvis du har et generelt spørgsmål til os. Vil du gerne have et tilbud, kan du udfylde vores tilbudsformular til private eller erhverv.