GODE RÅD

Spar penge og tid med os på holdet

Ydelser

Lidt pakketips

Hos Kronjyllands Flytteservice er vi ikke bange for at tage fat. Vi skal dog også passe på os selv og selvfølgelig også på dine ejendele.

Her kommer derfor lidt tips til din pakning af dine flyttekasser og møbler.

Korrekt pakning og klargøring af flyttekasser og møbler

Flyttekasser samles

Flyttekasserne skal samles korrekt, som normalt er afbilledet på kasserne.

Forstærk evt. bunden med et ekstra stykke pap, skåret ud af f.eks. en agurkekasse fra supermarkedet.

Pakning af flyttekassen

Når du pakker bøger og andre tunge genstande, så læg dem i bunden (ca. 1/3 fuld) og fyld resten af flyttekassen med lette ting som f.eks. puder, linned, børnelegetøj etc. Enkelteffekter nedpakkes i flyttekasser i den udstrækning, det er muligt og forsvarligt.

Tallerkener og porcelæn

Tallerkener og porcelæn såsom glas skal pakkes godt ind med indsatser og bobleplast i kasserne. Hvis du mangler disse, kan du købe dem hos os.

Planter

Alle planter sættes i kasser, og der lægges evt. sammenkrøllet avispapir mellem potterne, så de ikke kurer rundt ved håndtering. Hvis der skulle være enkelte kasser med planter, som ikke kan lukkes, accepteres dette.

Hårde hvidevare

Transportsikring til vaskemaskiner skal påsættes inden flytningen.

Afrime, rense og aftørre køleskabe, frysere m.m. samt sørge for en forsvarlig transport af dybfrosne madvare, som beskrevet under kolonialvare.

Kolonialvarer

Kolonialvarer pakkes som det sidste med frostelementer ved frostvare. Pak varerne ind i plastposer og tæpper, så det holder på temperaturen så godt som muligt.r

Kemikalier

Ting, som er brandfarlige, eksplosive, giftige, ætsende eller lignende må ikke medtages hvis det er i større mængder.
Rengøringsmidler m.m., som ikke falder ind under ovennævnte kategorier, pakkes i kraftige plastposer, inden de pakkes i kasserne.

Afmærk tydeligt disse kasser, hvor sådanne effekter er pakket, og hold det adskilt fra de andre kasser. Sørg for en fornuftig og god nedpakning, og vær opmærksom på, at nogle kemikalier ikke må pakkes sammen, da det kan skabe meget giftige dampe mm.

Møbler og større ting

Såfremt ikke andet er aftalt, bedes I demontere alle møbler, hvor dette kræves, for at disse kan flyttes. I bedes ligeledes afmontere elektriske artikler og nedtage gardiner/persienner m.m.

Dine skabe, kommoder, skuffer mm. skal sikres med tape eller filmes mod, at døre og skuffer ikke går op ved flytning. Løse hylder, hylde skruer og beslag tages ud og lægges i en pose eller lille æske, da de meget hurtigt selv kan falde ud og blive væk.

Afmærkning af kasserne

Afmærk kassernes gavl med evt. et stykke papir, hvorpå du skriver, hvilke rum kassen ønskes anbragt i samt evt. for din egen skyld, hvad der er i kassen. Det giver ved udpakning et meget bedre overblik over dine ting. Du kan også markere, hvis der er en kasse, der skal passes særligt på, da den indeholder skrøbelige genstande eller ikke må stables.

En lille huskeliste

Mange ting skal huskes ved en flytning og den nye adresse skal meddeles mange steder. Vi har lavet en praktisk flytte­liste, som kan hjælpe med at bevare overblikket.

Har du gode idéer og gode råd du vil dele med os, så send os hjertens gerne en besked, så vi kan dele den med alle vores fantastiske kunder.

Hvad siger kunderne om os?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot-profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.

Behageligt og ordentlig flytning af special-emne

Kristian og Anders fik hurtigt og effektivt flyttet vores store spisebord fra 1. salen. De ringede, da de vidste de blev en halv time forsinket (stort plus at de orienterer), var behagelige, ordentlige og ryddede pænt op efter sig selv.

Alt til pft. aftalt pris. Ville bruge dem igen en anden gang.

Kristian Haukedal Neergaard

Tip top flytning

Tip top flytning! Kristian, Mads og Lasse klarede flytteopgaven perfekt - også klaveret kom med i fin stil. 😊

Der var godt humør og energi og stor omhyggelighed med flytningen. De får de bedste anbefalinger herfra!

Annette Holm

Verdens bedste flyttefirma

Vi havde en super nem og ukompliceret flytning d 9 november 2023. Inden flyttedagen udfyldte vi et nemt og overskueligt skema på hjemmesiden og fik herefter et tilbud til en rigtig god pris. På selve dagen mødte Lasse og Kristian op på aftalt tidspunkt med godt humør og meget højt arbejdstempo og VUPTI! Så var vi flyttet😊 Hvis vi skal flytte igen så ved vi godt, hvem vi ringer til.

Jesper Poulsen

Super service

Vi siger mange tak til Christian og Mads B. For en super service, de mødte til aftalt tid og udførte opgaven til vores fulde tilfredshed. Mvh. Heine

Heine Commerou

Kan varmt anbefale…

Kan varmt anbefale Kronjyllandsflytteservice. De tre unge mænd der flyttede for os gjorde det super godt.

Per Sørensen

Vi havde Kronjyllands flytteservice til…

Vi havde Kronjyllands flytteservice til at hjælpe med at få flyttet vores ting. Vi havde en super god oplevelse. Professionelt og ordentligt, god dialog gennem hele forløbet. Tak til Jonas, Kristian og Mads B for en god oplevelse.

Christian H

Super godt flyttefirmaer.

Har brugt firma tidlige og igen her 22/11 2023. De er super effektive. Både Lasse og Christian K. er meget behagelige samt påpasselige. Overholder aftalt til. De er meget omhyggelige med både flytning og placering af bohave.

Vi kan kun give dem de allerbedste anbefalinger fra os. Ring trykt til firmaet, hvis du skal flytte..

Flemming Nielsen

Hurtig svar på en pris på flytning

Hurtig svar på en pris på flytning, prisen var yderst rimelig. Lånte flyttekasser de blev leveret til tiden som aftalt, chaufføren MADS ringede og sagde han var der om 10 min.

29/11 skulle have flyttet alt mit indbo og har mange møbler også af den tunge slags, blev ringet op de lige var 15 min forsinket, super god service, Mads & han kollega kom 2 dejlige unge fyr med smil og godt humør arhhh de møbler de er da ikke tunge.

Fantastisk positiv service og oplevelse og kan KUN anbefale firmaet.

Søren Brøndsted

Det var den billigste løsning på jeg…

Det var den billigste løsning på jeg skulle flytte til en 5 sal.lille elevator de to meget sympatiske unge gutter sagde frisk vi siger 2500 kroner og jeg fik topbetjent det var bare at sidde og nyde at de var så hurtige og særdeles høflige og oveni gratis samlede de lige min sofa kvit og frit var der til tiden alt i alt perfekt flytning.

Michael

Største anbefaling herfra

TUSIND tak til Kristian og Anders som gjorde et fantastisk stykke arbejde! De flyttede mig fra en stue etage til 2. sal og måtte slæbe mine mange mange bøger og palle sofa - hvilket de gjorde med godt humør. Det var Anders' første flytning og han klarede det suverænt!

Kronjylland Flytteservice får min største anbefaling!

Malene Sørensen

Skriv til os

Udfyld formularen hvis du har et generelt spørgsmål til os. Vil du gerne have et tilbud, kan du udfylde vores tilbudsformular til private eller erhverv.