HELE JYLLANDS FLYTTEFIRMA

KRONJYLLANDS FLYTTESERVICE

KRONJYLLANDS FLYTTESERVICE

215 ANMELDELSER
0 +
flytninger

Vi flytter årligt mange hundrede danske familier og virksomheder.

01

0 +
flytninger

Vi flytter årligt mange hundrede danske familier og virksomheder.

0 + års
erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor både privat- og erhvervsflytning.

02

0 + års
erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor både privat- og erhvervsflytning.

Proffesionel

flyttekonsultation

Vores flyttekonsulent kommer ud til dig og vurderer omfanget af din flytning.

03

0 % gratis
flyttekonsultation

Vores flyttekonsulent kommer gratis ud til dig og vurderer omfanget af din flytning.

0 +
Flytninger
0 + års
Erfaring

Proffesionel

Flyttekonsultation

01

0 +
Flytninger

02

0 +
Erfaring

03

0 %
Vi kommer ud til en flytte

Kronjyllands Flytteservice
Vi gør flytningen smertefri for dig

Med mange år på bagen som det foretrukne flyttefirma i Jylland er vi i eksperter i alt fra privatflytning og specialflytning til nedpakning og rengøring.

Vi sørger for, din flytning foregår gnidningsfri, så du blot skal tænke på at falde godt til rette i din nye bolig.

Professionelt flyttefirma til en god pris

Kronjyllands Flytteservice tilbyder et bredt spektrum af flyttetjenester designet til at imødekomme de unikke behov hos både private og erhvervskunder. Vores mål er at gøre flytteprocessen så gnidningsfri og behagelig som muligt, uanset omfang og destination.

Vi er eksperter i både privatflytning og erhvervsflytning, og hvis du sågar skal flytte til udlandet, kan vi også hjælpe dig med en international flytning – uanset hvor du flytter hen. 

Alt dette tilbyder vi selvfølgelig til en god pris – så kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

Kronjyllands Flytteservice klarer din flytning hurtigt, professionelt og til en god pris.

Hvorfor skal du vælge Kronjyllands Flytteservice?

Vi forstår, at flytning af et hjem indebærer meget mere end blot transport af ejendele. Det er en personlig oplevelse, der kræver omtanke og omhu. Vores team er trænet i sikkert at pakke, transportere og udpakke alt fra skrøbelige genstande til store møbler, sikrende at dine ejendele ankommer til dit nye hjem i perfekt stand. Vi tilbyder også midlertidig opbevaring, hvis det er nødvendigt i forbindelse med overgangen.

Tid er penge, især i erhvervslivet. Vi er verdensmestre i  erhvervsflytning, og vi sørger derfor for, at din flytning foregår så effektiv og gnidningsfri som mulig. Vi håndterer alt fra kontormøbler til elektronik med den højeste grad af professionalisme, og vi koordinerer tæt med dit team for at sikre en flytning, der overholder tidsplaner og virksomhedskrav.

 

SKRIV TIL OS

Kundernes foretrukne flyttemand

Vores kunder elsker os – og det understreges af vores mange hundrede Trustpilot-anmeldelser:

Behageligt og ordentlig flytning af special-emne

Kristian og Anders fik hurtigt og effektivt flyttet vores store spisebord fra 1. salen. De ringede, da de vidste de blev en halv time forsinket (stort plus at de orienterer), var behagelige, ordentlige og ryddede pænt op efter sig selv.

Alt til pft. aftalt pris. Ville bruge dem igen en anden gang.

Kristian Haukedal Neergaard

Tip top flytning

Tip top flytning! Kristian, Mads og Lasse klarede flytteopgaven perfekt - også klaveret kom med i fin stil. 😊

Der var godt humør og energi og stor omhyggelighed med flytningen. De får de bedste anbefalinger herfra!

Annette Holm

Verdens bedste flyttefirma

Vi havde en super nem og ukompliceret flytning d 9 november 2023. Inden flyttedagen udfyldte vi et nemt og overskueligt skema på hjemmesiden og fik herefter et tilbud til en rigtig god pris. På selve dagen mødte Lasse og Kristian op på aftalt tidspunkt med godt humør og meget højt arbejdstempo og VUPTI! Så var vi flyttet😊 Hvis vi skal flytte igen så ved vi godt, hvem vi ringer til.

Jesper Poulsen

Super service

Vi siger mange tak til Christian og Mads B. For en super service, de mødte til aftalt tid og udførte opgaven til vores fulde tilfredshed. Mvh. Heine

Heine Commerou

Kan varmt anbefale…

Kan varmt anbefale Kronjyllandsflytteservice. De tre unge mænd der flyttede for os gjorde det super godt.

Per Sørensen

Vi havde Kronjyllands flytteservice til…

Vi havde Kronjyllands flytteservice til at hjælpe med at få flyttet vores ting. Vi havde en super god oplevelse. Professionelt og ordentligt, god dialog gennem hele forløbet. Tak til Jonas, Kristian og Mads B for en god oplevelse.

Christian H

Super godt flyttefirmaer.

Har brugt firma tidlige og igen her 22/11 2023. De er super effektive. Både Lasse og Christian K. er meget behagelige samt påpasselige. Overholder aftalt til. De er meget omhyggelige med både flytning og placering af bohave.

Vi kan kun give dem de allerbedste anbefalinger fra os. Ring trykt til firmaet, hvis du skal flytte..

Flemming Nielsen

Hurtig svar på en pris på flytning

Hurtig svar på en pris på flytning, prisen var yderst rimelig. Lånte flyttekasser de blev leveret til tiden som aftalt, chaufføren MADS ringede og sagde han var der om 10 min.

29/11 skulle have flyttet alt mit indbo og har mange møbler også af den tunge slags, blev ringet op de lige var 15 min forsinket, super god service, Mads & han kollega kom 2 dejlige unge fyr med smil og godt humør arhhh de møbler de er da ikke tunge.

Fantastisk positiv service og oplevelse og kan KUN anbefale firmaet.

Søren Brøndsted

Det var den billigste løsning på jeg…

Det var den billigste løsning på jeg skulle flytte til en 5 sal.lille elevator de to meget sympatiske unge gutter sagde frisk vi siger 2500 kroner og jeg fik topbetjent det var bare at sidde og nyde at de var så hurtige og særdeles høflige og oveni gratis samlede de lige min sofa kvit og frit var der til tiden alt i alt perfekt flytning.

Michael

Største anbefaling herfra

TUSIND tak til Kristian og Anders som gjorde et fantastisk stykke arbejde! De flyttede mig fra en stue etage til 2. sal og måtte slæbe mine mange mange bøger og palle sofa - hvilket de gjorde med godt humør. Det var Anders' første flytning og han klarede det suverænt!

Kronjylland Flytteservice får min største anbefaling!

Malene Sørensen
“Kunden er meget vigtig, kunden vil blive fulgt af kunden. Som landets land, den sørgende eller landets korporal, løvens pude.”
John Deo
Via Trustpilot
“Kunden er meget vigtig, kunden vil blive fulgt af kunden. Som landets land, den sørgende eller landets korporal, løvens pude.”
John Deo
Via Trustpilot
“Kunden er meget vigtig, kunden vil blive fulgt af kunden. Som landets land, den sørgende eller landets korporal, løvens pude.”
John Deo
Via Trustpilot